prosegur cash cajero movil
Prosegur Cash

Prosegur Cash ha dissenyat, per a la Diputació de Barcelona, un servei de caixer mòbil destinat a facilitar l'accés a serveis financers a zones rurals i suburbanes de la província. Aquest nou servei, segons informa la companyia, beneficiarà a prop de 58.000 habitants d'aproximadament un centenar de municipis que no tenen oficines bancàries i caixers automàtics.

  • 0,55€
  • 5,79%

El caixer mòbil de Prosegur Cash es va posar en marxa fa uns dies a les comarques de la província de Barcelona, de l'Alt Penedès, Anoia i Garraf.

L'empresa assenyala que està dissenyat d'acord amb la normativa d'emissions EURO-6, per la qual cosa informen que redueix significativament l'impacte ambiental mentre presta serveis essencials. "Està equipat amb panells solars que asseguren fins a 28 hores d'autonomia i un generador elèctric que proporciona 8 hores més d'operativitat independent, garantint així un servei ininterromput fins i tot en localitats remotes".

L'empresa assenyala al comunicat que aquest caixer mòbil també es beneficia d'"una tecnologia sofisticada de seguiment i geolocalització, assegurant que cada moviment del vehicle sigui registrat i controlat per maximitzar l'eficiència de les rutes i la seguretat del servei".

El vehicle permet la retirada d'efectiu, la consulta de saldos i moviments, el canvi de PIN i la recàrrega de targetes de prepagament. Els usuaris també poden fer pagaments i domiciliar impostos locals.

En termes de seguretat, la companyia assenyala que ha implementat el model d'utilitat patentat de comunicacions segures 'end-to-end', a més d'integrar sistemes avançats de CCTV, alarmes i dispositius contra incendis. Aquests sistemes estan connectats amb la central receptora d'alarmes de Prosegur.

Policarpo Ledesma, director general comercial Iberia a Prosegur Cash, assenyala que “aquesta iniciativa representa un avenç significatiu cap a la inclusió financera i demostra el compromís de Prosegur Cash amb el desenvolupament de solucions innovadores que no només responen a les necessitats actuals del mercat, sinó que també respecten el medi ambient i promouen la sostenibilitat”.

Noticias relacionadas

contador