ep archivo   fachada de la sede de indra a 31 de marzo de 2023 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Després de guanyar un 40% més al primer trimestre de l'any, Indra s'emporta una millora per part de Bank of America. En puja el preu objectiu, des dels 24 euros previs fins als 25 euros en què el situa ara. A més, reitera la recomanació de compra.

  • 20,42€
  • 1,09%

En general, els analistes destaquen que la companyia va presentar uns resultats "molt sòlids" al primer trimestre del 2024, superant tots els pronòstics". I creuen que compta amb unes "sòlides perspectives de creixement" i un "potencial de revaloració".

Com detallen al seu darrer informe, aquest escenari afavoreix que Bank of America elevi les seves estimacions sobre un creixement superior al previst en Defensa i ATM.

"Les nostres estimacions de beneficis operatius per al 2024-2026 augmenten aproximadament un 3%. Per a nosaltres, el debat dels inversors de cara al segon trimestre del 2024 se centrarà en un possible augment de les previsions el 2024, i creiem que la direcció ha guiat de manera conservadora", diuen.

Pel que fa a Minsait, comenten que, malgrat el to "cautelós" dels seus parells respecte al creixement el 2024, la gerència va destacar que no s'espera debilitat a Minsait i va estimar un creixement organitzacional d'un dígit mitjà el 2024. "Veiem els marges de Minsait al 5,8% el 2024", afegeixen.

Sobre els caixers automàtics, opinen que el creixement està impulsat per Bèlgica i Espanya. Preveuen que els caixers automàtics "generaran un alt creixement" el 2024 amb marges del voltant del 12,3%".

Noticias relacionadas

contador