ep archivo   el ceo de apple tim cook en la wwdc 2019
APPLE - Archivo

Apple ha aconseguit una nova fita aquest dilluns en assolir els 3 bilions de dòlars de capitalització borsària en intradia abans de tancar la jornada per sota aquest nivell. La companyia va trencar la barrera quan el preu dels títols van marcar els 182,36 dòlars. Finalment, ha tancat la sessió amb alces del 2,5%, als 182,01 dòlars.

  • 171,48$
  • -1,06%

Els mitjans internacionals destaquen que aquesta fita "simbòlica" mostra la capacitat de creixement de la companyia. Amb un valor de mercat de 3 bilions de dòlars, Apple ha triplicat la seva valoració en menys de quatre anys mentre els analistes veuen “molt marge de maniobra”, apunta CNBC.

Bloomberg subratlla que el preu del fabricant de l'iPhone ha pujat "de forma constant durant anys", amb revaloracions de més del 200% des que la Covid va irrompre a nivell mundial i va impulsar la tecnologia per al treball, l'educació, l'entreteniment i mantenir-se connectat.

Apple va mostrar un creixement anual en totes les categories de productes en els resultats del quart trimestre, amb un augment dels ingressos del 29% interanual. Encara que l'iPhone segueix sent el major impulsor de les vendes, el negoci de serveis d'Apple va créixer el 25,6% interanual i va aportar més de 18.000 milions de dòlars en ingressos durant el trimestre.

El passat mes de desembre, Morgan Stanley elevava el preu objectiu de l'empresa de 164 a 200 dòlars, i mantenia el seu consell de compra, argumentant que els nous productes, com la realitat virtual i els auriculars de realitat augmentada, encara no s'han incorporat al preu de l'acció.

Apple es va convertir en la primera empresa nord-americana que cotitza a borsa a assolir un bilió de dòlars de capitalització borsària durant les operacions intradia del 2 d'agost de 2018. Va aconseguir una valoració de 2 bilions de dòlars poc més de dos anys després, el 19 de agost del 2020.

Noticias relacionadas

contador