ep archivo   logo de apple en su tienda en paris
CARLOS HERGUETA - Archivo

Apple és a un pas d'assolir els 3 bilions de dòlars de capitalització borsària, una fita que la faria tan gran com la cinquena economia del món després d'Alemanya, poc més d'un any després de superar la marca dels 2 bilions de dòlars.

  • 169,30$
  • -0,35%

Bolsamania informava a principis d'aquesta setmana de fortes pujades a la companyia després que Morgan Stanley n'elevés el preu objectiu des dels 164 dòlars per títol fins als 200 dòlars. Recordem que Apple cotitza actualment als 174 dòlars després de pujar durant la passada jornada un altre 2%. Segons Morgan Stanley, els nous productes de la companyia encara no s'han recollit en preu. Amb tot, Morgan Stanley recomana comprar Apple.

Els títols d'Apple necessiten escalar fins als 182,85 dòlars per assolir aquesta marca dels 3 bilions de capitalització, calcula Reuters. Aquests han pujat un 30% durant l'any després d'una revaloració del 80% el 2020. Els seus companys del club del bilió de dòlars (Microsoft, Amazon, Alphabet i Tesla) s'han revalorat entre un 10% i un 70%.

"Apple sembla ser més immune al flux de les forces econòmiques atès que és una marca realment forta. La seva cartera de nous productes també és molt forta", afirma Susannah Streeter, analista sènior d'inversions i mercats de Hargreaves Lansdown.

"Hi ha una expectativa que Apple ho seguirà fent bé encara que hi hagi hagut algunes debilitats en l'obtenció dels terminals i assegurar-se que estan disponibles per al públic", afegeix.

Noticias relacionadas

contador