dl apple inc tech technology iphone ipad mac imac macbook tim cook store computing cupertino california logo pb
Sharecast / Matias Cruz via Pixabay

Les accions d'Apple es disparen a Wall Street, amb alces properes al 3%, després que Morgan Stanley hagi elevat el preu objectiu dels títols des dels 164 dòlars fins als 200 dòlars.

  • 169,30$
  • -0,35%

Katy Huberty, de l'entitat, ha enviat una nota als inversors, que recull CNBC, en què ha mantingut la recomanació de compra. Ha argumentat que els nous productes de la companyia no han estat incorporats al preu per acció.

Per això, ha exposat que les alces acumulades de la companyia en els darrers cinc anys han arribat al 500% gràcies, en gran mesura, a l'impuls dels nous productes i serveis. El negoci de wearables i accessoris contribueix als 38.000 milions de dòlars anuals, mentre que els serveis arriben als gairebé 70.000 milions de dòlars.

Al voltant del 6% dels ingressos totals de la companyia han estat generats, durant el període que al·ludeix, pels AirPods, Apple Watch i alguns serveis d'Apple. És per això que els nous productes, com els auriculars AR, poden contribuir als comptes de la companyia de manera similar al que va suposar el llançament de l'iPad, traduint-se això en un increment d'uns 20 dòlars per acció sobre el preu dels títols d'Apple avui dia.

Huberty també ha elevat la previsió d'enviaments de l'iPhone per a l'últim trimestre en 3 milions d'unitats, xifra que suposa un augment interanual del 4%. A més, ha afirmat que Apple no s'ha trobat amb les mateixes limitacions de subministraments al qual es va enfrontar el tercer trimestre.

Noticias relacionadas

contador