billackman
Harvard Law Today

Bill Ackman, fundador i conseller delegat del fons de cobertura Pershing Square Capital Management, creu que la Fed no hauria de pujar el tipus d'interès de referència aquesta setmana a causa de la crisi bancària, segons ha escrit a Twitter.

"La @federalreserve hauria de fer una pausa dimecres. El sistema ha patit diverses sacsejades importants. Tres tancaments de bancs nord-americans en una setmana que han acabat amb els titulars d'accions i bons. La desaparició de Credit Suisse i la reducció a zero dels seus tenidors de bons subordinats. En particular, l'assumpció de pèrdues per part dels tenidors de bons és un fenomen nou, ja que estaven protegits a la GFC", ha escrit en un extens missatge de Twitter.

"Encara no sabem on són les pèrdues per als inversors en aquestes entitats i quins poden ser els efectes contagi. Els dipòsits s'han tornat inestables. Quin banc regional comprometrà capital significatiu per a nous préstecs a la construcció o a empreses en aquest context? "

"Aquesta crisi bancària segueix sense resoldre's i uns tipus més alts no ajudaran", ha assenyalat Ackman.

Elon Musk, CEO de Tesla, ha suggerit per part seva que la Fed hauria de baixar tipus en 50 punts bàsics aquest dimecres, en resposta al missatge d'Ackman.

Noticias relacionadas

contador