tesla va accepter le dogecoin comme moyen de paiement dit elon musk

El dogecoin (DOGE), la criptomoneda favorita d'Elon Musk, ha obtingut un impuls que la va portar a un màxim de gairebé dos mesos després que el fundador de Tesla comprés un 9,2% en Twitter (una participació de 2.800 milions de dòlars) segons una presentació de la Comissió de Valors dels EUA (SEC) publicada dilluns, convertint-se així en el accionista més gran de la companyia.

  • 66.261,01$
  • -0,15%

El criptomeme, que ha rebut suport de Musk en repetides ocasions via Twitter, avança gairebé un 6%, per sobre dels 0,1530 dòlars, després d'assolir 0,1553 dòlars després de l'anunci, el millor preu des del 9 de febrer. Pel que fa a la resta del mercat, el bitcoin manté la consolidació de les últimes jornades, cotitzant en un rang estret entre 45.000 i 47.000 dòlars i la resta d'altcoins estan en terreny positiu. La capitalització total es manté en 2,165 bilions de dòlars.

El bitcoin ha tingut un bon cap de setmana, durant el qual s'ha recuperat de les vendes sofertes des que va trencar un nivell de resistència clau i va tocar màxims del 2022 per sobre dels 48.000 dòlars. “Les vendes recents han trobat cert suport al voltant dels 44.000 dòlars, però segueix lluitant per trobar impuls a mesura que s'acosta al màxim de la setmana passada. Encara podria aprofitar aquesta ruptura, però pot ser més difícil del que hem vist en el passat, atès l'entorn actual”, avisa Craig Erlam, analista d'Oanda.

TWITTER I EL DOGECOIN

De tornada al dogecoin, els analistes especulen que, atesa la relació de Musk amb la divisa i que molts dels seguidors del fundador de Tesla són partidaris de la moneda meme amb la icona d'un gos de la raça shiba inu, els usuaris esperen que Elon Musk impulsi la plataforma de mitjans socials a adoptar aquest criptovalor com una opció de pagament i a integrar encara més la moneda. De fet, ja va integrar DOGE com a forma de pagament per als comerciants de Tesla, i després el seu valor es va disparar un 15% fins als 0,20 dòlars.

La moneda meme podria veure una tendència alcista significativa durant els propers dies si els toros aconsegueixen alimentar per sobre del preu SMA de 200 dies. Els esdeveniments recents relacionats amb Musk podrien ser un factor important per a una pujada depenent dels nous esdeveniments i anuncis, i com que la moneda meme registra una alta correlació amb monedes més grans, el moviment del preu de bitcoin també serà important per a l'acció futura.

Noticias relacionadas

contador