musk bailando

El dogecoin (DOGE) roba tot el protagonisme a la resta d'altcoins aquest divendres després que Tesla hagi començat a acceptar compres d'alguns productes al criptomeme favorit del seu fundador, Elon Musk. El token deixa màxims des de finals de desembre per sobre dels 0,1920 dòlars i puja gairebé un 25% als últims set dies, comparat amb les caigudes d'altres actius digitals.

L'alça s'ha produït després que alguns usuaris de Twitter, entre ells el cofundador de Dogecoin, Billy Markus, van veure el símbol de DOGE al costat del xiulet cibernètic de Tesla i la sivella de cinturó "Giga Texas" aquest 14 de gener. El mateix Elon Musk ha fet aquest anunci des del compte a la xarxa social.

Tesla no accepta el dogecoin per als cotxes elèctrics, però tècnicament es pot comprar un vehicle elèctric amb la moneda meme més gran. El Cyberquad de Tesla, un quad de 1.900 dòlars dissenyat per a nens, es pot adquirir amb DOGE.

El CEO de Tesla va anunciar que la companyia permetria que algunes mercaderies es poguessin comprar amb dogecoins al desembre, donant a la criptodivisa un gran impuls després de mesos d'acció de preus letàrgica.

El darrer impuls per al DOGE arriba després que l'activitat de les balenes hagi mostrat interès per aquest token. Segons el tweet publicat per WhaleStats, torna a estar a la llista de les 10 monedes més comprades per les 1.000 balenes més grans que tenen carteres a Binance Smart Chain (BSC).

Noticias relacionadas

contador