ep archivo   dogecoin moneda virtual parodia de bitcoin
DOGECOIN - Archivo

L'idil·li de Tesla i, més concretament, del seu CEO, Elon Musk, amb el dogecoin (DOGE) és públic i notori a hores d'ara, especialment quan el fabricant de vehicles elèctrics accepta el criptomeme com a pagament d'alguns dels seus productes. Per aquest motiu no és estrany la reiterada defensa del token a les xarxes socials per part de Musk, que s'ha convertit en abanderat una vegada més, de la moneda digital basada en el meme d'un gos de la raça shiba inu.

Billy Markus, que va cofundar el dogecoin amb Jackson Palmer el 2013 com una paròdia del bitcoin, va acudir a Twitter per dir que la seva idea (encara que Markus ja no està en el projecte i mai tornarà a codificar doge, segons un dels seus tuits recents) s'ha convertit en alguna cosa més que una simple broma.

Al seu tuit, Billy es va queixar que gran part de la comunitat de criptomonedes encara es posa les mans al cap pel fet que el dogecoin va aparèixer com una broma. Insisteix que a hores d'ara el DOGE no és només una criptografia de broma, sinó que és útil. Musk, va tuitejar per recolzar el cofundador de la seva estimada cripto amb un tuit que ja va publicar abans i que ha esdevingut un clàssic. Va escriure: "El resultat més divertit és el més probable".

Recentment, diverses empreses han començat a acceptar pagaments amb el dogecoin. Entre ells -a més de la ja esmentada Tesla- hi ha la gran cadena de cinemes nord-americana AMC, el gegant dels jocs Nexon, Gamestop, així com els Dallas Mavericks, propietat de Mark Cuban.

El token cotitza al voltant dels 0,1650 dòlars, des d'un màxim de 0,20 dòlars del 14 de gener, enfilat per les notícies que es podia fer servir el dogecoin per comprar a la web de Tesla.

Noticias relacionadas

contador