dogecoin portada

El dogecoin ha pujat al voltant d'un 13% aquest dijous, arribant a preus d'uns 0,14 dòlars després que la plataforma de compravenda de criptomonedes Bitcoin of America hagi anunciat el seu suport a la moneda virtual a través dels seus caixers automàtics.

Segons un recent comunicat de premsa, la plataforma, que també està registrada com un negoci de serveis monetaris al Departament del Tresor dels Estats Units, va afegir suport per al dogecoin als seus caixers automàtics.

L'empresa gestiona aproximadament 1800 caixers automàtics repartits per 31 estats del país i acaba de reconèixer la creixent popularitat del dogecoin decidint que era el moment d'incloure'l als caixers automàtics del bitcoin.

Ha estat un mes de novetats per a la comunitat, ja que a principis de març Ucraïna va anunciar que acceptava donacions amb la seva moneda virtual per als perjudicats a la guerra de Rússia i que AMC Theatres, una de les cadenes de cinema més populars dels Estats Units, també va començar a acceptar el dogecoin com a pagament de les entrades.

La plataforma també va afegir l'ethereum l'octubre de l'any passat. Ara, reconeixen la creixent popularitat del dogecoin i han decidit que era el moment d'incloure'l als BTM. Bitcoin of America també ofereix opcions del bitcoin i del litecoin en línia i als seus locals.

Pel que fa a millorar els seus BTM, ha realitzat diverses actualitzacions de les màquines i els serveis al llarg de l'any passat. El maig de l'any passat, Bitcoin of America va anunciar el seu nou quiosc universal que combina les capacitats d'un caixer automàtic tradicional amb un caixer automàtic del bitcoin i ofereix tres novetats principals: la funció de caixer automàtic tradicional, on els clients poden dispensar diners amb una targeta de dèbit, la funció de comprar criptomonedes amb diners en efectiu i la de poder vendre-les a canvi de diners en efectiu.

Noticias relacionadas

contador