dogecoin
Flickr

Fortíssimes pujades del dogecoin aquest divendres, que sembla que va completament la seva i es desmarca del panorama ombrívol en la majoria d''altcoins' i del bitcoin que reboten després de noves caigudes després que Elon Musk, hagi redoblat el seu atac en insistir que la creació de Satoshi Nakamoto és altament contaminant. En canvi, en una sèrie de tuits, el fundador de Tesla ha lloat el criptomeme, que s'alça per sobre dels 0,5 dòlars en un nou ral·li del 30%.

Musk ha estat un dels primers defensors corporatius de l'adopció de monedes digitals i ha ajudat a impulsar la popularitat del dogecoin, un criptodivisa que va començar com una broma el 2013. La moneda digital ha guanyat tant com un 26.000% durant els últims sis mesos a la calor dels seus comentaris. De fet, aquest dijous va anunciar, també a Twitter treballs amb aquesta 'cripto'.

D'altra banda, Coinbase ha anunciat els seus plans per afegir la cotització de la divisa paròdia del meme d'un gos al seu llistat de moneda digital. Durant la presentació de beneficis de la companyia, ha comunicat que els operadors podran realitzar operacions amb el dogecoin a termini de sis a vuit setmanes.

NOUS MÀXIMS HISTÒRICS DEL CARDANO

L'altra 'altcoin' que acapara l'atenció aquest divendres és l'ADA, el testimoni de la xarxa Cardano -encara que tots dos noms s'usen indistintament per a la 'cripto'-. Puja un 5% i marca un altre màxim històric als 1,88 dòlars a mesura que la cripto es prepara per a la seva actualització 'Alonzo' a finals d'aquest mes, que farà possibles els contractes intel·ligents a la xarxa de Cardano.

L'actualització més recent va ocórrer l'1 d'abril, amb nom en codi Daedalus. Va fer possible que els usuaris accedeixin als seus tokens ADA dins d'una interfície optimitzada, a més de tenir la capacitat d'emmagatzemar tots els tokens nadius de Cardano.

Noticias relacionadas

contador