coinbase 20210414135453

Coinbase, el criptobròker que va debutar en borsa a mitjans d'abril, ha reportat un benefici net durant el trimestre que va ser de 771 milions de dòlars, més de quatre vegades per sobre de la xifra del quart trimestre del 2020, que va ser de 177 milions de dòlars, i més de 24 vegades per sobre del que guanyat entre gener i març de 2020.

  • 221,72$
  • -1,18%

Les accions de Coinbase van pujar al voltant d'un 3% en les operacions posteriors al tancament de dijous, després d'informar que els ingressos i la utilitat neta es van disparar durant el primer trimestre del 2021, ja que la plataforma de comerç de monedes digitals va capitalitzar un auge en els preus de les monedes digitals i el corresponent interès dels inversors. Els resultats van coincidir en gran mesura amb les estimacions que Coinbase va lliurar el 6 d'abril, aproximadament una setmana abans del seu debut públic.

Així, els beneficis s'han disparat fins als 3,05 dòlars per acció i els ingressos, fins als 1.800 milions de dòlars, enfront dels 585 milions del trimestre anterior.

L'empresa ha anunciat, durant la seva presentació de resultats, que planejava cotitzar dogecoin durant les pròximes sis o vuit setmanes. La criptodivisa inspirada en els memes va pujar fins a un 26.000% durant els últims sis mesos, abans de caure després del debut d'Elon Musk com a presentador de Saturday Night Live, durant el qual va anomenar el dogecoin una "martingala".

Noticias relacionadas

contador