4,15€
  • 0,03€
  • 0,78%

Tot i el bon comportament del mercat durant el mes de novembre i dels títols de Telefónica, cal dir que aquesta s'ha quedat molt per darrere del comportament d'altres grans 'blue chips'.

Análisis Técnico
S1
3.26
S2
3.90
R1
4.21
R2
4.21
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Durant el violent rebot experimentat per les borses mundials durant el mes de novembre són molts els valors que estan atacant, altres han estat capaços de deixar enrere amb claredat, l'important resistència que presentaven en el buit baixista setmanal de mitjans del mes de març. Per exemple, entre d'altres, BBVA el va tancar la setmana passada. Buit baixista que en el cas dels títols de Telefónica es troba als 4,885 euros. És a dir, el títol hauria de pujar més d'un 30% per tancar-lo. Això ens dona una idea de com d'endarrerit n'ha quedat el títol durant l'últim rebot.

Tècnicament, l'únic senyal de fortalesa que tenim és el fet d'haver estat capaç de superar els mínims de març (abans suport), als 3,389 euros. Pel que fa a la resta, tot segueix igual, màxims i mínims decreixents a mitjà i llarg termini i lluny de resistències claus, com el buit baixista setmanal abans esmentat. I ja no parlem de la directriu baixista de llarg termini, ara als 5,90-6 euros. En resum, de moment tot segueix formant part d'un simple rebot dins d'una clara tendència baixista de fons.

Noticias relacionadas

contador