ep tienda de movistar en la calle general peron madrid con las medidas de proteccion contra el covid
TELEFÓNICA
4,09€
  • 0,00€
  • 0,00%

Movistar elevarà a partir del pròxim 12 de gener la velocitat de la seva oferta de fibra a tots els seus clients, fins a un màxim d'1 Gbps simètric, un augment que coincidirà amb una pujada del preu dels seus paquets convergents Fusión d'entre 2 i 3 euros a partir de la mateixa data.

En concret, a partir del 12 de gener tots els clients que gaudeixen de fibra de 600 Mbps passaran a navegar fins a 1 Gbps (1.000 Mbps), "cosa que suposa gairebé duplicar la velocitat de navegació", mentre que els clients amb tarifes de 100 Mbps veuran triplicada la seva velocitat fins als 300 Mbps.

En un comunicat, Telefónica explica que, a partir de la data d'entrada en vigor d'aquesta novetat, els clients que vulguin gaudir d'aquest increment de velocitat de navegació podran sol·licitar-la des de l'aplicació del Mi Movistar o mitjançant l'àrea privada a movistar.es.

L'augment de la velocitat del servei de fibra no serà en està ocasió automàtic, sinó que ho ha de sol·licitar el client, i estarà a disposició de tot els clients de l'operadora, tinguin contractat el servei convergent Fusión o altres tarifes amb fibra òptica.

Així mateix, la companyia de telecomunicacions també informa que a partir del proper 12 de gener els nous clients de Movistar disposaran automàticament d'aquestes velocitats quan contractin el servei.

Telefónica remarca que aquest canvi és "un pas més" en les millores de les prestacions per als clients de fibra, que va començar el 2015 quan Movistar va triplicar la velocitat de la fibra fins als 300 Mbps (alta velocitat/baixada) i els 30 Mbps (baixa velocitat / baixada), "la més gran que oferia una operadora a Espanya per a clients particulars".

A més, recorda que el 2016 es va aplicar la simetria en tots els Fusions i es van millorar les tarifes de menor velocitat en passar de 30 a 50 Mbps, mentre que el 2018 va duplicar la velocitat als seus paquets Fusión de 300 a 600 Mbps i de 50 a 100 Mbps.

Així mateix, al llarg d'aquest 2020 Movistar ha inclòs novetats als seus contractes Fusión amb el llançament, a finals d'abril, de les tarifes amb dades il·limitades per al mercat residencial, la incorporació gratuïta de Disney+ o l'eliminació de la permanència en tots els contractes des el passat mes de setembre.

PUJADA DE FUSIÓN

D'altra banda, segons ha avançat el portal ADSLZone i ha confirmat Europa Press, l'augment de la velocitat de la fibra coincidirà en la mateixa data amb una pujada de la quota mensual que paguen els clients dels paquets convergents de l'operadora.

En concret, a partir del 12 de gener de 2021 el preu mensual augmentarà 2 euros per als usuaris que tenen contractat Fusión 0, mentre que la pujada serà de 3 euros per a la resta de productes Fusión.

Noticias relacionadas

contador