torres genç bbva portada
10,76€
  • -0,23€
  • -2,09%

BBVA és probablement el valor del sector financer del nostre país que major fortalesa presenta en el moment actual, o al menys pel que fa a curt termini.

Análisis Técnico
S1
3.18
S2
5
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

BBVA és dels títols que millor aspecte presenta a curt termini, sobretot si ho comparem amb el sector financer del nostre país. Aquest ha estat capaç, per fi, de tancar el buit baixista setmanal de mitjans de març als 3,82 euros. Per tant aquest, correccions puntuals a part, ha activat un important senyal de fortalesa que no podem obviar. Aquest buit ja forma part de la història, ha desaparegut. I ara la següent resistència la tenim en els màxims anuals, els màxims de febrer als 5,05 euros. Ni de bon tros volem donar a entendre que des d'aquí es persegueixi els màxims anuals, simplement que ja no presenta grans resistències fins aquí. I per posar les coses en perspectiva, els títols de Santander presenten el buit baixista homòleg als 2,9175 euros.

O el que és el mateix, els títols de l'entitat càntabra haurien de pujar un 20% més per tancar el buit baixista setmanal que acaba d'anul·lar l'entitat basca. Per sota, per la banda dels suports, el més important el trobem ara al buit alcista setmanal dels 3,174 euros.

bbva301120
Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador