ep el presidente ejecutivo de telefonica jose maria alvarez-pallete durante al junta general de
TELEFÓNICA - Archivo

Telefónica ofereix a partir d'avui tots els seus contractes sense permanència, de manera que la supressió aplicada fa un any a Fusión s'amplia a tot el portfolio de tarifes Movistar. D'aquesta manera es converteix en l'única de les grans operadores que elimina la permanència per a tots els seus productes.

  • 4,15€
  • 0,78%

En concret, són contractes vinculats a les línies de veu fixa (6 mesos), a la banda ampla amb coure i accés fix ràdio (12 mesos) i a fibra (3 mesos).

Quan un client es doni d'alta en qualsevol tarifa Movistar no portarà compromís de permanència. Tampoc s'aplicarà als usuaris que actualment estiguin dins del termini del compromís que havien adquirit.

Tal com ha destacat Emilio Gayo, president de Telefónica España, "amb aquesta iniciativa impulsem el nostre objectiu que els clients triïn Movistar per la qualitat i la varietat dels seus serveis, d'una forma lliure".

La total eliminació de la permanència és el pas final d'un recorregut que va començar l'any 2013 quan Movistar la va suprimir per a les seves tarifes mòbils. Dos anys més tard, també la va eliminar en alguns productes Movistar Fusión TV i l'any passat es va ampliar a les tarifes Fusión.

A més, Telefònica millora la promoció de Contracte Infinit de 24,95€/mes per a totes les noves altes, portabilitats i migracions de prepagament a contracte passant de 6 a 12 mesos. El Contracte Infinit ofereix veu, SMS i dades il·limitades, així que està indicat per als clients que volen només mòbil.

Noticias relacionadas

contador