nueva2 pallete telefonica portada

Els màxims del passat mes d'agost coincideixen, al cèntim amb els màxims de juny de l'any passat: els 4,32-4,33 euros. Aquí és on els títols de l'operadora s'han frenat en dues ocasions durant els últims 14 mesos.

  • 3,88€
  • -0,99%
Análisis Técnico
S1
3.60
S2
4.40
R1
5
R2
5
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Segur que la gran majoria dels nostres lectors se saben de memòria on hi ha la zona de control en els títols de Telefónica. Són tantes les ocasions en què n'hem parlat durant els últims mesos (més d'un any) que ja ens ho hauríem de saber de memòria. I aquesta només canvia quan es produeix un repartiment de dividend per allò que la sèrie de preus s'hi ha de ajustar. Els 4,40 euros és la zona que cal batre: el buit baixista setmanal de març de l'any passat. Buit que ja ha tancat el 80% dels títols del nostre mercat.

És a dir, fins que els títols de l'operadora no tanquin/anul·lin aquest buit no tindrem cap senyal de fortalesa real més enllà dels rebots puntuals que en ocasions es produeixen. I per tancar necessitem que el valor tanqui per sobre dels 4,40 euros un divendres. I després hi ha la zona dels 5 euros, per on passa la directriu baixista dels últims sis anys, que probablement es converteixi també en una autèntica batalla campal.

tef150921
Gràfic setmanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador