ep recurso de solaria
SOLARIA - Archivo

Les companyies d'energies renovables fa dues sessions que estan queient fortament a les borses, producte de les mesures que ha aprovat el Govern per abaratir la factura de la llum.

  • 9,65€
  • -2,13%
Análisis Técnico
S2
14.25
R1
18
R2
18
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Després de la publicació del Reial Decret de reforma del sector al Butlletí Oficial de l'Estat, la norma preveu que les retallades també s'apliquin a tota les energies no emissores, no només a la nuclear i a la hidràulica, al territori peninsular (queden excloses les illes) amb potència instal·lada superior als 10 MW. El cas és que la por i els dubtes s'han apoderat del sector elèctric i energètic i ja sabem que no hi ha major enemic per als mercats que la incertesa.

Pel que fa a Solaria la sessió d'aquest dijous va ser d'un autèntic infart, ja que durant la sessió el valor es va arribar a deixar un 8,2% en el pitjor moment del dia i mitja hora abans de tancar el mercat s'endinsava als números verds. Volatilitat a la qual, pel bé i pel mal, ens té acostumats aquest valor. El cas és que la recuperació d'aquest dijous a la recta final de la sessió pot acabar deixant-nos un martell. Figura que quan es produeix després de fortes caigudes i a prop de suports clau, acostuma a portar importants rebots de curt termini. O almenys un sòl temporal de mercat.

Prestarem atenció al tancament de l'espelma setmanal. Anem a veure si el suport que té als mínims de juny (14,22) aconsegueix aguantar o, per contra, es perfora durant període setmanal. De moment, sens dubte, les sensacions són bones, conviden a l'optimisme. Tenim una sessió d''anada i tornada' de llibre, amb molt volum, que ens conviden a confiar en el valor. O millor dit ens conviden a creure en el martell. Així doncs, ara toca mirar cap a les resistències més immediates: el buit baixista dels 16,46 euros i per sobre els 18 euros. Per sobre dels màxims d'agost tornarem a mirar el valor (per bé) amb uns altres ulls.

slr1609212
Evolució de Solaria durant l'últim any

Noticias relacionadas

contador