ep archivo - solaria
SOLARIA - Archivo

Banc Sabadell ha iniciat la cobertura de Solaria amb una recomanació de comprar i un preu objectiu de 21,70 euros per acció. La xifra anticipa un potencial alcista més del 40% des dels seus nivells actuals de cotització.

  • 10,12€
  • -0,93%

"Els retards del pla estan descomptats", asseguren els experts de l'entitat financera al seu últim informe.

"La seva estratègia d'estar present en les fases de més valor afegit i el seu perfil in house deixen un creixement rendible (TIR ~ 12%, en un parc tipus) en una indústria amb bones perspectives", apunten a continuació.

"Les nostres estimacions assumeixen el 100% dels objectius de Solaria el 2027, cosa que suposa que compleixi el seu pla el 2025 en un 63%", asseveren. Amb aquestes previsions a mà, "Solaria deixaria de consumir caixa el 2028", conclouen.

Què ens diu l'anàlisi tècnica? L'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, ha reconegut recentment que el títol "està coquetejant amb la directriu alcista que uneix els successius mínims creixents des de mitjans de 2016, però també sabem per experiència, i més amb un valor tan volàtil com aquest, que les dilatacions dels preus es produeixen amb bastant assiduïtat".

En aquest sentit, Rodríguez recorda que "el suport clau segueix sent el mateix al qual hem estat fent referència des de fa mesos i mes: els mínims anuals als 14,22 euros".

Noticias relacionadas

contador