ep parque de solaria
SOLARIA - Archivo

Solaria és aquest dimarts el pitjor valor de l'IBEX, amb caigudes que ronden al 6%, després que Goldman Sachs li hagi baixat el preu objectiu des dels 25,5 euros fins als 19 euros. Tot i així, aquest preu està més d'un 20% per sobre del preu actual de cotització.

  • 9,57€
  • 1,73%

Cal recordar que, al passat mes de gener, Goldman Sachs també va provocar fortes caigudes en Solaria en borsa després de retallar el preu objectiu fins a aquests 25,5 euros que ara rebaixa. El 8 de gener la companyia es va enfonsar un 13,5%, fins als 26,76 euros.

Solaria acumula durant l'any caigudes superiors al 33% i és el pitjor valor de l'IBEX. Per darrere se situa una altra renovable, Siemens Gamesa, amb retallades per sobre del 23%.

"Solaria ha despertat aquest dimarts amb fortes caigudes i amb un buit baixista als 16,46 euros, el preu de tancament d'aquest dilluns. Cosa que vol dir que ara tenim aquí una important zona de resistència", explica José María Rodríguez, analista de Bolsamanía. "Pel que fa a la resta, no hi ha moltes més novetats. Al cap i a la fi, el valor s'està desplaçant lateralment des del passat mes de maig dins d'un rang de preus comprès entre els 14,20 euros per baix com a suport (els mínims de juny) i la part alta als 18 euros. de la qual cosa es dedueix que les caigudes d'aquest dimarts no signifiquen res de res", afegeix.

Noticias relacionadas

contador