eurodolarparidad

L'important rebot de la "moneda única" durant els últims dies ha posat terra pel mig i no descartem un canvi de tendència a mitjà termini.

  • 1,0702$
  • 0,00%

Les importants pujades de la 'moneda única' des dels mínims anuals (1,13) s'han emportat per davant la zona de resistència, abans suport, dels 1,1495-1,15 que és la "línia clavicular" d'una formació d'importants implicacions baixistes en 'cap i espatlles'. I, a més, el rebot s'iniciava a les portes de la potencial zona de suport que li confereix el nivell d'ajust/retrocés del 61,8% de Fibonacci de l'últim gran impuls alcista que s'iniciava des dels mínims de 2017 als 1,03394.

De tot l'anterior, se’n dedueix que hi ha la possibilitat que les caigudes en l'euro hagin arribat al final a mitjà termini. O almenys es pot dir que es donen les condicions perquè, a poc a poc, l’encreuament intenti reestructurar-se de nou a l'alça amb un objectiu de mitjà termini en els màxims anuals als 1,2550. És clar, el stop loss per a qualsevol posició alcista en tendència el col·loquem per sota dels 1,13.

Gràfic setmanal de l'euro/dòlar

Noticias relacionadas

contador