Notícies de Últimes notícies

Torra recibe a un grupo de eurodiputados que acude a visitar a los dirigentes encarcelados

BARCELONA, 24 (EUROPA PRESS) El presidente de la Generalitat, Quim Torra, ha recibido este viernes en el Palau de la Generalitat a una delegación de diputados del Parlament Europeo que han acudido para realizar una visita a los dirigentes encarcelados por impulsar el 1-O, ha informado el propio presidente en un apunte en Twitter recogido por Europa Press.

euro-monnaie

L'economia de la zona euro comença el 2020 creixent a un ritme deslluït

El creixement de la zona euro segueix feble al començament de l'any 2020. El gener, l'economia no ha aconseguit recuperar el seu ímpetu, amb l'activitat total augmentant al mateix ritme deslluït observat al desembre de 2019. Així ho indica l'índex PMI publicat aquest divendres, que mostra que el creixement de l'activitat del sector serveis s'ha atenuat lleugerament, mentre que la producció del sector manufacturer es va acostar encara més a la seva estabilització.

george soros portada buena

Soros li diu a Trump estafador i narcisista: "Vol que el món giri al seu voltant"

El multimilionari George Soros s'ha despatxat al Fòrum Econòmic Mundial de Davos contra el president dels EUA, Donald Trump, del qual ha dit que és "un estafador i un narcisista, que vol que el món giri al seu voltant". També s'ha referit al de la Xina, Xi Jinping, i ha assegurat que està usant la "intel·ligència artificial per tenir el control total de la seva gent".

IBEX: els títols que més cauen són CIE Automotive (-0,68%) i Mediaset España (-0,42%)

IBEX: els valors que més pugen són Ence (+3,32%) i Amadeus (+2,28%)

L'IBEX puja un 1% fins als 9.614 punts