ep el nuevo motor de busqueda bing de microsoft
MICROSOFT - Archivo

Microsoft ha declarat aquest dimecres uns ingressos de 38.000 milions de dòlars, una xifra un 4% superior a la que estimava el consens d'analistes que la segueix en borsa. Aquests esperaven uns ingressos de 36.430 milions de dòlars. Els ingressos suposen un increment del 13% respecte al mateix període de l'any anterior.

  • 413,64$
  • -1,96%

També ha estat més alt de l'esperat el benefici per acció (BPA) que ha declarat: 1,46 dòlars, quan el consens d'experts parlava d'1,38 dòlars.

Malgrat haver batut totes les expectatives, les seves accions estan caient prop d'un 3% a l''after hours' de Wall Street, que recull les operacions fora d'hora.

Els guanys de Microsoft es produeixen en un moment en el qual les la tecnologia ha guanyat un pes molt important, sobretot si es té en compte que treballadors de tot el món han hagut de desenvolupar les seves tasques a distància. “Els últims cinc mesos han deixat clar que la intensitat tecnològica és la clau per a la resiliència empresarial. Les organitzacions que desenvolupen la seva pròpia capacitat digital es recuperaran més ràpid i sortiran d'aquesta crisi amb major força ", ha explicat Satya Nadella, directora executiva de Microsoft.

"Som l'única companyia amb una pila de tecnologia moderna integrada, impulsada pel núvol i la intel·ligència artificial i recolzada per la seguretat i el compliment, per ajudar cada organització a transformar i reimaginar com satisfan les necessitats dels clients", matisa Nadella en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador