Notícies de polsos

ep motor- gestamp firma un acuerdo con naturgy para que toda su electricidad en espana sea renovable

Gestamp avança en borsa tot i perdre 71 milions el 2020 per l'impacte de la Covid

El fabricant espanyol de components per a vehicles Gestamp va registrar unes pèrdues netes de 71 milions d'euros el 2020 a causa de la pandèmia del coronavirus, en comparació amb els guanys de 212 milions d'un any abans, segons ha informat aquest dimecres la multinacional. Durant la sessió d'aquest dijous, les seves accions pugen a prop d'un 7%.

ep bitcoin 20210111173006

Guerra entre optimistes i pessimistes en el bitcoin: cap a on anirà després de la correcció?

La fortíssima volatilitat en el bitcoin d'aquesta setmana ha deixat pas a certa calma al mercat de les criptodivises, mentre els inversors minoristes, que han viscut com un autèntic malson la correcció d'un 20% del ral·li entre diumenge i dimarts, es pregunten qual serà el següent moviment de la 'cripto' que batalla amb els 50.000 dòlars. Els participants del mercat atalaien l'horitzó a la recerca d'indicis que els permeti saber si tornar o no a les compres, enmig de comentaris contradictoris per part d'analistes i inversors sobre si les caigudes ja han arribat al final o si encara no ha acabat la fase de reacció després dels màxims històrics per sobre dels 58.000 dòlars.

ep archivo - economia- iberdrola aspira a construir una superautopista electrica subterranea en el

L'IBEX aconsegueix salvar la sessió, tot i perdre bufera, gràcies als valors turístics

L'IBEX 35 ha aconseguit salvar la sessió i ha tancat amb avenços del 0,21%. El selectiu espanyol ha arribat a estar per sobre dels 8.300 punts, però ha perdut força i no ha aconseguit salvar aquest nivell. Els guanys s'han reduït coincidint amb l'obertura baixista de Wall Street arran de la pujada en el rendiment del deute públic, sobretot en els bons del Tresor nord-americà a 10 anys, que ha repuntat fins a l'1,4%. El selectiu espanyol va liderar els guanys entre els grans índexs europeus gràcies a l'estirada dels valors turístics i bancaris. I aquest dimecres, els valors associats al turisme tornen a liderar les alces, però els bancs i les elèctriques no donen suport a l'índex.

L'IBEX tanca amb pujades del 0,21%, fins als 8.269,6 punts

IBEX: els títols que més cauen són Red Eléctrica (-5,88%) i Almirall (-4,51%)

IBEX: els títols que més pugen són IAG (+4,52%) i Meliá Hotels (+3,41%)

Tesla rebota un 17% des dels mínims d'aquest dimarts

IBEX: els títols que més pugen són IAG (+4,61%) y ArcelorMittal (+3,01%)

IBEX: els títols que més cauen són Red Eléctrica (-3,23%) i Almirall (-3,27%)

L'IBEX puja un 0,51%, fins als 8.296 punts