tef pallete bolsa deuda

Telefónica s'ha confessat davant el mercat aquest dijous abans de l'obertura, però les zones de control estan tan allunyades dels actuals nivells de preu que en realitat és igual el que faci la cotització.

  • 4,01€
  • 1,21%
Análisis Técnico
S1
3.10
S2
4
R1
4.63
R2
4.63
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Fa mesos que estem parlant del mateix pel que fa a l'evolució de Telefónica i sento dir-los que tot segueix exactament igual. No ha canviat res. És cert que durant el camí s'ha superat alguna petita resistència, però res més. Resistències que no tenen implicacions de cap tipus dins de l'actual estructura baixista de fons, o primària. La gran majoria dels valors de l'IBEX han tancat, alguns fa ja força temps, el buit baixista setmanal de març que tots els títols sense excepció van deixar durant el crac de fa aproximadament un any. Però l'operadora no només no ho ha fet sinó que, a més, cotitza molt lluny d'aquesta zona de control. Concretament, el buit baixista es troba als 4,628 euros. O el que és el mateix, el buit està a gairebé un 30% dels actuals nivells de preu.

A més, tenim una altra resistència de major calat en la directriu baixista principal, la que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des d'agost de 2015. La directriu és impecable i hi presenta cinc punts de tangència. Aquesta passa en el moment actual pels aproximadament 5,50 euros. Per tant i com a resum, Telefónica és baixista i és igual el que faci a curt termini perquè res canviarà realment. O almenys no tindrem el més mínim senyal de fortalesa real, més enllà dels típics rebots, mentre segueixi sense ser capaç de tancar/anul·lar el buit baixista setmanal de març.

tef2502213
Gràfic setmanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador