Notícies de polsos

ursula von der leyen comision europa portada

Esperança al Brexit després que Von der Leyen anunciés un "progrés genuí"

La presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, ha informat aquest dimecres, davant el Parlament Europeu, d'"un progrés genuí" en les converses de Brexit. Tot i això, ha avisat que persisteix el risc que el Regne Unit deixi la Unió Europea sense un acord el 31 de desembre, un resultat per al qual, ha especificat, el bloc està preparat.

ep plataforma petrolifera extraccion de petroleo prospecciones repsol hidrocarburo recursos gas

El petroli marca màxims des del març impulsat també per la vacuna

El petroli puja aquest dimecres per quart dia consecutiu i obvia un informe de la indústria que mostra un augment major del que s'esperava en les reserves de cru dels EUA i amplia un repunt impulsat per les esperances que una vacuna contra la COVID-19 estimuli la demanda de combustible.

ep euro dolar portada

L'euro supera els 1,19 i marca màxims de més de tres mesos davant un dòlar en retrocés

El dòlar amplia les seves caigudes aquest dimecres, ja que el progrés en el desenvolupament d'una nova vacuna contra la coronavirus i les expectatives d'un impuls fiscal per part del nou govern nord-americà han animat el transvasament de fons del dòlar a actius de més risc. L'euro ha sortit beneficiat d'aquesta onada de vendes en el 'bitllet verd' i puja per sobre dels 1,19 dòlars fins a nous màxims de tres mesos.