Twitter-dorsey-portada
53,70$
  • 0,35$
  • 0,66%

Twitter es dispara més d'un 16% a Wall Street. La popular xarxa social ha batut expectatives amb els seus resultats trimestrals, especialment amb el creixement dels usuaris de la seva plataforma. Concretament, el nombre d'usuaris actius mensuals va arribar als 330 milions, respecte als 318.800.000 d'usuaris anticipats pels analistes.

Aquest creixement té lloc després de successives reformes de la xarxa social, com la de suspendre comptes d'usuari considerades com sospitoses o simplement aquelles que fomentaven el correu brossa, per millorar així l'experiència.

Des de CMC Markets reconeixen que "els esforços de Twitter en aquesta matèria estan tenint resultat". Per la seva banda, els usuaris que la plataforma considera monetitzables per la seva exposició diària a publicitat dins la xarxa social, s'han elevat un 12% fins als 134 milions durant el primer trimestre de l'any.

Els ingressos de Twitter han repuntat, a més, un 18% fins als 787 milions de dòlars, superant els 776.100.000 de dòlars previstos pel consens del mercat. Per la seva banda, el benefici net de la tecnològica s'ha situat als 191 milions de dòlars, respecte als 61 milions de dòlars registrats un any abans.

Des d'eMarketer apunten que les xifres de Twitter "amb un creixement enfocat als EUA, demostra una vegada més que és capaç d'elevar els seus ingressos sense haver d'augmentar significativament la seva base d'usuaris".

"Estem aconseguint uns sòlids resultats amb un increment interanual del 18% dels ingressos, demostrant el valor únic de Twitter per als anunciants com a millor lloc per al llançament de novetats o connectar amb què està passant", ha declarat Ned Segal, director financer de Twitter.

"Mai hem tingut més confiança en l'execució de la nostra estratègia i veiem una gran ocasió per incrementar la nostra audiència i generar fins i tot més valor per als anunciants", ha afegit.

contador