Notícies de polsos usa

deces-de-tatsuro-toyoda-ex-president-de-toyota-a-88-ans

Àsia tanca amb caigudes preocupada per les tensions comercials amb els EUA

Les borses asiàtiques han tancat amb pèrdues aquest dijous, atentes als moviments que provenen des dels Estats Units. Dimecres, el president nord-americà, Donald Trump, va agitar els valors del continent després de declarar trobar-se "insatisfet" sobre les negociacions de la seva Administració amb la Xina. Hores més tard, el líder republicà amenaçava amb imposar aranzels de fins al 25% sobre la importació d'automòbils.

cbalemania8 short

Claus borsàries de la propera sessió: reunió de l'Eurogrup i PIB d'Alemanya

Aquest dijous 24 de maig, a Espanya l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà els indicadors d'activitat del sector serveis i les xifres de negoci i entrades de comandes de la indústria. A l’escala europea, hi haurà reunió de l'Eurogrup i es publicaran les actes de la reunió de política monetària del Banc Central Europeu (BCE).

yield curve wall street

Wall Street continua venent després del pessimisme de Trump sobre la Xina i Corea

Vendes moderades a Wall Street, que sembla incapaç de superar la incertesa que han provocat les últimes declaracions del president dels EUA, Donald Trump. El dirigent va assenyalar que no estava "satisfet" amb el resultat de l'última ronda de negociacions amb la Xina. I per si això fos poc, va posar també en dubte la seva pròxima reunió amb el líder nord-coreà Kim Jong-un, prevista per al proper 12 de juny.