• No és la primera vegada que entra en Tesla, però va vendre al final de 2017 la seva participació
George Soros nueva

Tesla ha rebut un nou suport. El vehicle d'inversió del magnat George Soros, Soros Fund Management, s'ha comprat un paquet de bons convertibles de la companyia nord-americana durant el primer trimestre del present exercici per un total de 35 milions de dòlars (29,4 milions d'euros).

  • 149,93$
  • -3,55%

Els bons convertibles de Tesla, bescanviables per un nombre determinat d'accions, vencen el proper març. L'adquisició dels bons convertibles per part de Soros va ser comunicada al regulador borsari dels Estats Units (SEC, per les sigles en anglès) 45 dies després del tancament del primer trimestre, de manera que la posició de la companyia d'inversió podria haver canviat. Les accions cauen un 0,35% a aquestes hores a Wall Street.

Soros ja havia invertit anteriorment en Tesla, encara que a finals de 2017 es va desfer de totes les seves accions, segons Reuters. Durant els últims mesos, la companyia nord-americana s'ha vist sotmesa a una forta pressió per part dels analistes, que consideren que el grup podria necessitar més finançament per continuar operant.

A la informació remesa a la SEC, el supervisor de mercats nord-americà, no s'informa sobre per què la companyia de Soros ha comprat bons de Tesla durant el primer trimestre. No obstant això, dona una idea pública del que el fons està comprant i venent.

TAMBÉ APOSTA PER AMAZON

Després de vendre totes les seves accions d'Amazon durant el quart trimestre del 2017, Soros Fund Management va comprar 51.200 accions del gegant del núvol durant els tres mesos finalitzats el 31 de març. La participació en Amazon valia 74.100.000. Amazon ha estat una de les accions tecnològiques de millor rendiment aquest any, puja un 34% des del començament de l’any.

Netflix semblava ser un altre dels favorits del fons. Després de comprar una gran quantitat d'accions del gegant del streaming durant el quart trimestre de 2017, Soros Fund Management va adquirí-ner altres 148.500 accions durant el primer trimestre d'aquest any. Netflix va tenir un primer trimestre molt sòlid i va afegir més subscriptors al seu servei del que esperava el mercat.

D'altra banda, el fons de Soros va deixar la seva petita participació de 34.100 accions en Twitter. I no va comprar cap acció de Facebook després de tallar completament la seva participació durant el quart trimestre de 2017.

Noticias relacionadas

contador