cbalemania8 short

Aquest dijous 24 de maig, a Espanya l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà els indicadors d'activitat del sector serveis i les xifres de negoci i entrades de comandes de la indústria. A l’escala europea, hi haurà reunió de l'Eurogrup i es publicaran les actes de la reunió de política monetària del Banc Central Europeu (BCE).

A més, a Alemanya es publicarà la dada de Productor Interior Brut (PIB) del primer trimestre de l'any i l'índex Gfk de clima de consum al país del mes de juny. Al Regne Unit farà declaracions Mark Carney, governador del Banc d'Anglaterra, i es coneixeran les vendes al detall del mes d'abril.

Quant als Estats Units, aquest dijous el mercat estarà atent a les declaracions de diversos membres del Comitè Federal de Mercat Obert (FOMC), i també es coneixeran les xifres de noves peticions de subsidi d'atur i les vendes d'habitatges de segona mà d’abril.

ECONOMIA

Espanya: indicadors d'activitat del sector serveis de març (09:00h), xifres de negocis i entrades de comandes en la indústria de març (09:00h).

Eurozona: reunió de l'Eurogrup, declaracions de Praet, economista en cap del BCE (12:30h), actes de la reunió de política monetària del BCE (13:30h).

Alemanya: PIB del primer trimestre (08:00h), índex Gfk de clima de consum a Alemanya de juny (08:00h).

Regne Unit: declaracions de Mark Carney, governador del Banc d'Anglaterra (10:00h), vendes al detall d'abril (10:30h)

EUA: declaracions de Dudley, membre del FOMC (09:00h i 10:15h), noves peticions de subsidi d'atur (14:30), vendes d'habitatges de segona mà d'abril (16:00h), declaracions de Bostic, membre del FOMC (16:35h), i declaracions de Harker, membre del FOMC (20:00h).

Noticias relacionadas

contador