saqueos tiendas

Walmart, el major minorista del món, ha superat totes les expectatives dels analistes amb els seus resultats del primer trimestre de 2018. La companyia, que repunta a prop d'un 2% a la preobertura de Wall Street, es va apuntar uns ingressos de 112.600 milions de dòlars (respecte als 120.500 projectats pels analistes).

  • 59,87$
  • 1,32%

A més, el dividend de Walmart ascendeix a l’1,14 dòlars, respecte a l’1,12 dòlars previstos pel consens d'experts.

El gegant minorista va incrementar un 33% les seves vendes en línia

L'anterior trimestre, Walmart va caure al parquet després d'anunciar un menor creixement de l'esperat en les seves vendes en línia.

Per això, el gegant del venda al detall nord-americà està invertint en millorar el seu servei de lliurament, cosa que ha provocat la pujada del 33% dels seus guanys obtinguts a través del comerç electrònic.

"Hem fet una sèrie de moviments estratègics que creiem que enfortiran la nostra posició a tot el món i el primer trimestre és un bon exemple del que som capaços", ha afirmat el director financer Brett Biggs, en una entrevista per a la 'CNBC'.

A això se sumen les inversions de Walmart fora dels Estats Units. Durant les últimes setmanes ha anunciat dues aliances clau per al seu futur: la fusió d’Asda (filial britànica de Walmart) amb Sainsbury per crear el major super a l'abril i l'adquisició del gegant indi Flipkart, per 16.000 milions de dòlars. D'aquesta manera, Walmart busca reptar Amazon a l'Índia, una de les grans economies emergents del mercat.

Després de conèixer la compra de Flipkart, Walmart va caure un 3% al parquet, tot i que el seu conseller delegat va afirmar que "Índia és un dels mercats minoristes més atractius del món, a causa de la seva grandària i ritme de creixement".

Noticias relacionadas

contador