Notícies de polsos usa

eurodolarparidad

Les pressions inflacionistes colpegen les borses però els experts segueixen optimistes

Tremenda la forma en què s'han complicat les coses per a les borses de tot el món. De nit al dia, Wall Street ha començat a dubtar i, com és habitual, ha arrossegat amb ell totes les places. Es diu que quan Wall Street esternuda, la resta d'índexs es constipen. Ara s'està complint això però, a més, s'està veient el possible començament d'una 'pulmonia' a Wall Street, de manera que la resta de borses poden témer el pitjor.

cbpetroleo3 short

El petroli cau un 1% arrossegat per la caiguda dels mercats globals

El preu del petroli cau a prop d'un 1% aquest dimarts. El cru s'uneix al 'dimarts negre' que viuen els mercats, amb les fortes caigudes que va patir Wall Street aquest dilluns, la dura caiguda de les borses asiàtiques durant aquesta jornada i amb uns futurs dels mercats europeus que apunten a la mateixa línia.

jerome-powell-gouverneur-a-la-fed

Les vendes tornen a imposar-se en Wall Street mentre augmenta la volatilitat

Les vendes tornen a imposar-se en Wall Street, en una sessió volàtil que ha començat amb caigudes de l'1%. Posteriorment, els índexs s'han recuperat i fins i tot el Nasdaq ha arribat a cotitzar en positiu, però de nou el Dow Jones cau un 1%, mentre l'S&P 500 baixa un 0,7% i el Nasdaq, un 0,3%. Tot això després que els selectius novaiorquesos registressin divendres passat la seva major baixada diària des de 2016.

ep jerome powell juracargonuevo presidentela fed

Jerome Powell jura el càrrec com a president de la Reserva Federal dels EUA

Jerome H. Powell ha jurat aquest dilluns el càrrec com a president de la Reserva Federal dels EUA, el banc central nord-americà, on recull el testimoni deixat per Janet Yellen, que s'ha incorporat al Brookings Institution, el 'think tank' sense ànim de lucre especialista en investigacions sobre polítiques públiques socioeconòmiques.