• Hi haurà decisió sobre els tipus d'interès de la Reserva Federal d'Austràlia
  • Resultats d'Unicaja, BNP Paribas, Walt Disney i General Motors
ep recursometrovacesa
EUROPA PRESS

Aquest dimarts 6 de febrer, a Espanya gairebé no es publicaran xifres macroeconòmiques rellevants. Només la sortida a borsa de Metrovacesa, a un preu de 16,50 euros per acció, atraurà l'atenció del mercat durant la jornada.

  • 1,20€
  • 1,10%

A l'Eurozona, es coneixerà el PMI del sector minorista, mentre que a Alemanya es publicaran les comandes de fàbrica de desembre, i a França s'actualitzaran les xifres d'inversió individual i la balança de pressupostos de desembre.

Per la seva banda, als Estats Units es publicarà la balança comercial de desembre, l'índex llibre roig de vendes minoristes i les xifres de les reserves de cru. A més, hi haurà emissió de bons a 4 setmanes i de lletres a 3 anys. També hi haurà decisió sobre els tipus d'interès de la Reserva Federal d'Austràlia.

Pel que fa a empreses, a Espanya Unicaja publicarà els seus resultats de l'exercici 2017. Als Estats Units continua l'allau de resultats de l'últim trimestre de l'any amb, entre altres, els comptes de General Motors i Walt Disney. A França també publicarà els seus resultats el banc BNP Paribas, i al Regne Unit, la petroliera BP.

ECONOMIA

Alemanya: comandes de fàbrica de desembre (08:00h).

Eurozona: PMI del sector detallista (10:10h).

França: inversió individual del primer trimestre i balança de pressupostos de desembre (08:45h).

EUA: balança comercial de desembre (14:30h), índex llibre roig (14:55h), reserves de cru (22:30h) i emissió de bons a 4 setmanes (17:30h) i lletres a 3 anys (19:00h).

Austràlia: decisió sobre els tipus d'interès de la Reserva Federal d'Austràlia (04:30h).

EMPRESES

Espanya: resultats d'Unicaja, sortida a borsa de Metrovacesa.

EUA: resultats de General Motors, Walt Disney

França: resultats de BNP Paribas.

Regne Unit: resultats de BP.

Noticias relacionadas

contador