Notícies de polsos europa

ep eduardo zaplanaimagenarchivo 20180522101602

Eduardo Zaplana va poder aconseguir a prop de 10 milions d'euros amb comissions il·legals

Eduardo Zaplana, exministre de Treball i Afers Socials en el govern de José María Aznar, va poder haver aconseguit al voltant de 10 milions d'euros amb comissions il·legals segons informa Cadena SER citant fonts de la investigació. Aquestes comissions il·lícites provenien suposadament d'adjudicacions milionàries tant en les ITV de la Comunitat Valenciana com en el pla eòlic d'aquesta regió, que ell mateix va dur a terme com a president de la comunitat (càrrec que va exercir entre els anys 1995 i 2002).

brokerpowell

Els bancs reaccionen i l'IBEX reconquesta els 10.100 punts

L'IBEX 35 ha recuperat àmpliament les pèrdues de dilluns, quan va caure un 0,45%, fins als 10.066 punts, després de pujar aquest dimarts un 0,72%, fins als 10.138,80 punts. Si durant la jornada precedent el mal comportament dels 'blue chips' va llastrar el selectiu espanyol, aquesta sessió el sector bancari ha estat el principal 'motor' de les pujades.

jerome powell 2 portada

Claus borsàries de la propera sessió: actes de la Fed i índexs PMI

Aquest dimecres 23 de maig, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica la conjuntura turística hotelera del mes d'abril. Més enllà del nostre país, es publicarà el PMI manufacturer, compost i de serveis de maig en diferents països: França, Alemanya, els Estats Units i el conjunt de l'Eurozona.