dolarrey

Els inversors segueixen acaparant dòlars aquest dilluns, durant una nova jornada de pujades per al bitllet verd, que apunta als 1,12 dòlars contra l'euro. La moneda europea encadena una setmana seguida de caigudes i ha cedit a prop d'un 1,8% al mes de febrer.

El 'bitllet verd' s'ha vist esperonat per l'aversió al risc, ja que ha posat en joc el seu paper d'actiu refugi davant els temors que les converses entre els Estats Units i la Xina d'aquesta setmana no deixaran avenços sobre la pugna comercial entre les economies més grans del món.

Les converses d'alt nivell que se celebren a Pequín són un focus important per als inversors, molts dels quals veuen poques possibilitats d'arribar a un acord comercial i esperen una pròrroga del termini de l'1 de març per decidir si augmentar els aranzels.

El dòlar ha tornat als avenços malgrat que els inversors han paït el to cautelós de la Reserva Federal després de la reunió de política monetària del mes de gener.

Els mercats emergents i les monedes sensibles a la Xina, com el dòlar australià, probablement es veuran afectats per l'evolució de la disputa comercial aquesta setmana.

Noticias relacionadas

contador