Notícies de polsos divises

criptomonedas cotizaciones

El bitcoin cash i el seu meteòric ascens d'un 95%, quines en són les causes?

El ral·li de les monedes alternatives que ha elevat la capitalització del mercat fins a nivells no vistos des del 8 de març, per sobre dels 400.000 milions de dòlars, té un claríssim motor en el bitcoin cash. Després de diverses jornades amb pujades de doble dígit, el primer spin-off de la creació de Satoshi Nakamoto ha protagonitzat un meteòric ascens d'un 95% en tan sols quatre jornades i vola per sobre dels 1.500 dòlars, des dels poc més de 750 dòlars amb els quals tancava el 19 d'abril.

cbdolarlaccista ahort

El dòlar solca el cel apuntalat pel rendiment de la renda fixa nord-americana

El rendiment del bo a 10 anys dels EUA té la culpa de l'escalada del dòlar davant tots els seus rivals. Amb el 3% al punt de mira, la renda fixa s'aproxima al seu llindar psicològic i ha assolit un màxim de més de quatre anys durant la passada matinada, just al 2,998%, des d'on ha retrocedit marginalment. La correlació entre la rendibilitat dels bons i la moneda nord-americana s'ha tornat a posar en joc i s'ha deixat notar a la fita de tres mesos de l'índex del dòlar, que mesura el seu acompliment davant d'una cistella de sis monedes rivals, als 91,076 punts.

swiss national bank

El franc suís assalta el canvi d’1,20, apallissat per la geopolítica i el Banc Nacional de Suïssa

El franc suís no està passant pel seu millor moment, el lent però constant declivi conta l'euro dels últims mesos s'ha accelerat durant les últimes jornades fins a mínims de gener de 2015. La moneda helvètica es canvia de mans als 1,1995 francs, al voltant de l'antic sòl canviari del Banc Central de Suïssa per a l'euro/franc suís, als 1,20 dòlars. Des que el banc central va abandonar aquest tipus de canvi de referència, al gener de 2015, en un moviment que va provocar una carnisseria entre els brokers de divises, la moneda suïssa no havia tornat a depreciar-se fins a aquests nivells.

dinero, dolares, rico, billetes

Després de Mnuchin, és el rendiment del Tresor dels EUA que apuntala el dòlar

El dòlar ha seguit perllongant els seus guanys, per segon dia consecutiu, especialment contra el ien i la lliura, apuntalat per l'auge del rendiment de la renda fixa nord-americana que "torna a correlacionar-se amb el dòlar/ien", indica Kathy Lien, analista de BK Asset Management. L'euro, però, manté el pols amb el seu rival nord-americà i es mostra pràcticament pla, als 1,2380 dòlars. L'altra gran protagonista torna a ser la lliura, que perllonga la seva caiguda per segon dia consecutiu.