cbasia9 short1
37.068,35
  • 0,00
  • -2,66%

Els principals parquets del continent asiàtic s'han mostrat mixtes a la matinada d'aquest divendres, pressionats per la incertesa del Brexit i la disputa comercial entre els Estats Units i la Xina. L'atenció se centra en si Pequín i Washington poden arribar a un acord abans de la reunió del G-20 a finals d'aquest mes. Els mercats d'accions japonesos han disminuït, mentre que les accions de la Xina han guanyat.

Les preocupacions geopolítiques han dominat l'ànim dels inversors després d'un informe que indica que és poc probable que els Estats Units i la Xina acceptin més que un "marc" per a un acord comercial a finals d'aquest mes. També després que la crisi del Brexit s'acceleri. D'altra banda, els fabricants asiàtics de xips també han caigut després que Nvidia (+2,64%) reportés una reducció de les seves vendes i executius d’Applied Materials AMAT (+4,29%) diguessin que esperen una desacceleració de la indústria.

El Nikkei ha caigut un 0,5% enmig de les preocupacions sobre les tensions comercials i la demanda de components electrònics. Les accions de Hong Kong han acabat en el verd amb el Hang Seng pujant un 0,13% i els índexs de referència de les accions xineses han pujat, amb el compost de Xangai 0,41% amunt i el Shenzhen Composite amb un auge del 0,84%.

En altres llocs, el Kospi de Corea del Sud ha acabat amb una pujada del 0,21%, el Taiex de Taiwan, amb una caiguda del 0,30%, mentre que la borsa d'Austràlia es deixa un 0,09%. En altres llocs, el verd s'imposa a Singapur i Bombai, amb auges de més de mig punt.

Noticias relacionadas

contador