• El Nikkei lidera les pèrdues aquest dimecres
cbasia

Els parquets del continent asiàtic han acabat la jornada amb signe mixt, malgrat l'avanç de Wall Street de dimarts i que les tensions comercials entre els EUA i la Xina hagin arribat a un estat de treva. Amb tot, la forta volatilitat i la gana pel ien respecte al dòlar per la crisi que es forja a Síria, ha portat el Nikkei al terreny negatiu i cau un 0,49% aquest dimecres.

  • 24,06€
  • -1,11%

El Kospi sud-coreà també acaba amb un moderat declivi del 0,33%, mentre les borses del Pacífic es tenyeixen de vermell, amb un retrocés del 0,51 a l’ASX200 australià i del 0,19% a l’NZX50 de Nova Zelanda. Els analistes assenyalen que, encara que la guerra comercial entre les dues primeres potències mundials ha entrat en un armistici, el tema seguirà molt present al radar dels inversors fins al mes de maig.

A la Xina continental, en canvi, els índexs de Xangai i Shenzhen presenten pujades moderades d'un 0,60% i d'un 0,32%, respectivament. El Hang Seng de Hong Kong puja un 0,61% i Tailàndia i Malàisia ho fan un 0,1% i un 0,43%, respectivament. La borsa de Singapur puja un 0,51% i la de Bombai cau un 0,05%.

Noticias relacionadas

contador