ep samsung galaxy s10
SAMSUNG - Archivo
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Les accions sud-coreanes han liderat les pèrdues entre els mercats d'Àsia-Pacífic aquest divendres, amb les accions de les empreses relacionades amb el conglomerat Samsung llastrant el Kospi després que l'hereu de la companyia fos alliberat de la presó.

Els títols de Samsung Electronics, s'han desplomat un 3,38%, mentre que Samsung C&T ha caigut un 1,11%. Samsung Life Insurance ha caigut al voltant d'un 1,2% i Samsung SDS ha baixat un 1,68%.

Aquestes pèrdues s'han produït després que el vicepresident de Samsung Electronics, Jay Y. Lee, sortís de la presó divendres. El Ministeri de Justícia de Corea del Sud va anunciar a principis d'aquesta setmana que havia complert els requisits per obtenir la llibertat condicional.

Mentrestant, les accions de fabricant de xips SK Hynix han caigut un 0,5%, amb el sector dels semiconductors sota pressió després que Morgan Stanley advertís d'un alentiment al sector.

El Kospi sud-coreà ha baixat un 1,4%.

D'altra banda, l'índex Hang Seng de Hong Kong ha caigut un 0,7%. Els valors de la Xina continental també han baixat, ja que el compost de Xangai ha caigut un 0,25%, mentre que el component de Shenzhen ha baixat un 0,575%.

Al Japó, el Nikkei 225 s'ha mantingut pla, mentre que l'índex Topix ha pujat un 0,22%.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 ha pujat un 0,48%, ja que els inversors estaven pendents de la situació del coronavirus, i la capital del país, Canberra, va entrar en un tancament d'una setmana a partir de dijous, després identificar-se un cas de la Covid-19.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha perdut un 0,71%.

Noticias relacionadas

contador