cb asia crisis 234 sh1
38.385,73
  • 29,67
  • 0,08%

Les borses d'Àsia-Pacífic han baixat majoritàriament dijous, mentre que els mercats nord-americans van tornar a marcar màxims després que les dades mostressin que la inflació dels EUA al juliol ha llançat una lectura més suau del que s'esperava. El dòlar es va debilitar i les divises asiàtiques han pujat.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha baixat. En el seu debut a Hong Kong, les accions del fabricant xinès de vehicles elèctrics Li Auto han caigut fins a un 1,8% per sota del seu preu d'oferta, segons dades de Refinitiv Eikon. Més tard, ha reduït algunes d'aquestes pèrdues i ha baixat lleugerament.

Al Japó, el Nikkei 225 s'ha mostrat pla, mentre que el Topix ha pujat un 0,12%. A Corea del Sud, el Kospi ha caigut un 0,32%.

L'S&P/ASX 200 d'Austràlia s'ha situat just per sota de la línia plana.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha perdut un 0,35%.

Destaca d'altra banda el repunt del preu del barril Brent per sobre dels 71 dòlars i de l'or, que ha reconquistat els 1.750 dòlars l'unça. Les dues matèries primeres semblen haver deixat enrere les caigudes de dilluns, especialment en el cas del metall groc. L'or negre, per la seva banda, es manté estable després de la petició dels Estats Units, el principal consumidor de petroli del món, que els principals productors augmentin la producció reforcés la preocupació per l'oferta, mentre les economies suavitzen les seves restriccions pel coronavirus.

Noticias relacionadas

contador