cb china dr1
16.385,87
  • 134,03
  • 0,82%

Signe mixt a Àsia. Les seves borses han tancat preses de certa indefinició després de les males dades macro de la Xina. La producció industrial del gegant asiàtic va créixer un 4,4% l'agost, és a dir, la seva pujada més lenta durant els últims 17 anys. A això, se sumen noves tensions geopolítiques amb l'atac a l'Aràbia Saudita que dispara els preus del cru.

A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen han repuntat un 0,1% i un 0,4%. A Hong Kong, l'índex Hang Seng s'ha deixat un 1% al tancament de la sessió.

A Austràlia, l'ASX 200 ha tancat amb lleus pujades i, a Corea del Sud, el Kospi ha pujat un 0,46% al tancament gràcies a la fabricant de xips SK Hynix. Al Japó, els mercats han estat tancats per la festivitat local.

De tornada a la Xina, els experts de JP Morgan asseveren que "l'economia del gegant asiàtic està en procés de tocar fons". Finalment, ael mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat en els 107,82 respecte al dòlar nord-americà. Per la seva banda, el dòlar australià ho ha fet als 0,6878 dòlars nord-americans.

Noticias relacionadas

contador