cb asia crisis 234 sh1
37.934,76
  • 306,28
  • 0,81%

Les borses asiàtiques han acabat amb signe mixt aquest dimarts, ja que el sentiment dels inversors es va mantenir cautelós enmig de les preocupacions sobre els propers passos de les converses comercials entre els Estats Units i la Xina.

L'índex de referència de Japó, el Nikkei (-0,53%) ha acabat amb caigudes, mentre l'ASX200 d'Austràlia (+0,70%) ha tancat el dia amb avenços, mentre que el Kospi (-0,34%) ha remuntat lleument al tancament per caure un 0,3%. El Hang Seng de Hong Kong (+1,55%) ha avançat notablement, mentre que l'índex compost de Xangai (+0,85%) ha acabat amb un bon avanç.

"Sense la publicació de dades significatives a Àsia, l'atenció a la regió ha seguit centrada en les preocupacions comercials i a Hong Kong. És probable que aquests fets no inspirin la confiança dels participants del mercat", va dir Jeffrey Halley, analista sènior de mercat d'Oanda.

Els índexs xinesos han augmentat moderadament tot i els continus disturbis a Hong Kong. La policia ha reforçat el seu bloqueig sobre la Universitat Politècnica de Hong Kong, on alguns manifestants estan atrapats i centenars de persones van ser arrestades.

Noticias relacionadas

contador