ep chinese tourists watch the customary ceremony of lowering flag at tiananmen square on june 3 2013
FENG LI - Archivo
40.369,44
  • 201,37
  • 0,50%

Pujades a les borses del continent asiàtic aquest dimecres, tot i que l'enquesta Caixin sobre els serveis xinesos de febrer va ser de 51,5, el ritme d'expansió més lent en 10 mesos.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha liderat els guanys entre els principals mercats de la regió, amb una pujada de l'1,69%. Les accions dels bancs xinesos que cotitzen a la ciutat han registrat forts guanys: el China Construction Bank ha guanyat un 3,8%, l'Industrial and Commercial Bank of China ha pujat un 4,41% i el Bank of China, un 2,6%.

Les accions de la Xina continental també han pujat, ja que el compost de Xangai ha guanyat un 1,33%, mentre que el component de Shenzhen ha avançat un 0,726%.

L'índex de gestors de compres de serveis Caixin/Markit es va situar en 51,5 al febrer, xifra que suposa un descens respecte a la lectura de 52 de gener. Les lectures del PMI per sobre de 50 representen una expansió, mentre que les que estan per sota d'aquest nivell signifiquen una contracció. Les lectures del PMI són seqüencials i mostren una expansió o contracció mensual.

D'altra banda, l'S&P/ASX 200 d'Austràlia ha pujat un 0,7%. El producte interior brut d'Austràlia ha augmentat un 3,1% en termes de volums de cadena desestacionalitzats durant el trimestre de desembre, segons les xifres publicades per l'Oficina d'Estadístiques de país. Aquesta xifra va superar les expectatives d'un augment del 2,5% dels economistes en una enquesta de Reuters i va seguir un creixement del 3,4% durant el tercer trimestre.

Al Japó, el Nikkei 225 ha pujat un 0,12%, mentre que l'índex Topix ha baixat un 0,1%. El Kospi de Corea de Sud ha pujat un 0,66%.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha guanyat un 0,92%

Noticias relacionadas

contador