Cierre de Asia
23.479,15
  • 78,45
  • 0,34%

Els parquets asiàtics han acabat amb signe mixt aquest dimecres a l'espera de la decisió de política monetària del Banc Central Europeu (BCE). Els compostos de Xangai i Shenzhen es deixen un 0,31% i un 0,77%, respectivament.

El Nikkei, en canvi puja gairebé un 1% i el Hang Seng de Hong Kong ho fa un 1,78%. Les accions dels proveïdors d'Apple s'han disparat aquesta matinada, després de la presentació dels últims productes del gegant tecnològic de Cupertino.

Al Sud-est asiàtic, la majoria de parquets també deixa alces, així com al Kospi sud-coreà, que tanca amb pujades del 0,84%. L'ASX200 australià ho fa un 0,36%.

La notícia també passa pel front de la guerra comercial. Mitjans estatals xinesos publiquen que la Xina ha ofert als EUA incrementar les compres de productes agrícoles, a canvi d'un ajornament en els aranzels i d'una relaxació del veto a Huawei. Washington i Pequín mantenen contactes preparatoris abans de la tretzena ronda de negociacions comercials que se celebrarà a inicis d'octubre.

A més, el gegant asiàtic introduirà mesures per pal·liar els efectes de la guerra comercial, segons expliquen.

Noticias relacionadas

contador