cybertruck
144,68$
  • 2,63$
  • 1,85%

L'excentricitat de Elon Musk torna a ser noticia.Tesla (-2%) va presentar aquest dijous el disseny final de la seva Cybertruck, la seva aproximació futurista i amb línies geomètriques al mercat de les camionetes, el model de cotxe més venut als EUA des de fa anys. I la polèmica està assegurada.

Musk no va enganyar a ningú quan fa setmanes assegurava que la Cybertruck seria un model "al Blade Runner" i amb una estètica cyberpunk a la qual avalen els seus 805 quilòmetres d'autonomia.

La Cybertruck de Tesla arribarà al mercat per a finals de 2022 (segons els rumors del sector) amb tres versions: la single motor (motor senzill), la de motor doble (Dual motor) i la de motor triple (Tri motor). Totes elles inclouran de base el modo autopilot.

Tots aquests models es poden reservar des de ja a la web de Tesla per 100 dòlars. El seu preu final serà de 39.000, és a dir, una quantitat molt competitiva dins el sector de les camionetes si es té en compte, a més, la seva òbvia naturalesa elèctrica cosa que hauria d'elevar encara més el preu respecte a un automòbil convencional.

Musk va destacar el que ell anomena l'Exoskeleton de la Cybertruck, una estructura exterior fabricada en acer inoxidable laminat en fred 30X Ultra-Hard que li fa especialment resistent als bonys, cops i, a més, proporciona una pàtina extra de seguretat als seus fins a sis passatgers.

Noticias relacionadas

contador