tesla-bat-le-consensus-au-3e-trimestre-le-titre-grimpe
155,45$
  • -1,66$
  • -1,06%

Tesla vol deixar de ser un caprici només apte per a un grapat de consumidors amb consciència mediambiental. Les camionetes són el model de cotxe més venut als EUA. I els de Elon Musk ho saben. Així s'explica el llançament de la seva Cybertruck aquest mateix dijous.

49.000 dòlars. És el preu de sortida que Musk ha promès. Una xifra molt competitiva si es té en compte la resta d'opcions de mercat i, òbviament, la natura plenament elèctrica de la Cybertruck.

Musk ha posat les expectatives pels núvols. No només promet que serà millor camioneta que la Ford F-150, és a dir, el model que fa anys lque està iderant les vendes a sòl nord-americà, també afirma que serà "un millor cotxe esportiu que el Porsche 911".

I com aspira a fer-ho? La Cybertruck tindrà entre 644 i 805 quilòmetres reals d'autonomia, tracció total, suspensió automàtica, sistema d'aparcat en paral·lel automatitzat... encara que el realment cridaner és la seva estètica que Musk defineix com "un vehicle molt futurista a l'estil Blade Runner, un mitjà de transport blindat per al futur".

La presentació oficial d'aquest nou model tindrà lloc durant la nit nord-americana de dijous. S'hi coneixerà el preu final i les seves característiques tècniques a més de la seva data d'arribada al mercat. Tot apunta que la seva fabricació s'iniciarà el 2021 ja que 2020 serà el gran any del Model I.

Noticias relacionadas

contador