wall street caidas portada

Després d'una dada molt feble del sector serveis, Wall Street augmenta pèrdues fins a l'1%, que se sumen a les vendes registrades aquest dijous després d'arribar a marcar nous màxims històrics el dimecres. El coronavirus continua preocupant els inversors, especialment després que Goldman Sachs hagi alertat que les borses podrien estar subestimant la seva rellevància.

  • 38.503,69
  • -

Així ho ha assenyalat Peter Oppenheimer, estrateg cap del banc estatunidenc, qui assegura que "l'impacte del coronavirus pot subestimar-se a causa dels preus actuals de les accions". Aquest expert ha afegit que "els riscos d'una correcció són alts".

Dins del front empresarial, aquest dijous Morgan Stanley va anunciar que adquiriria el broker E-Trade Financial, en un acord valorat en 13.000 milions de dòlars. Ull viu també a Tesla. Els d'Elon Musk ja tenen llum verda per reprendre la construcció de la seva gigafactoría a Berlín (Alemanya).

Tornant al virus de Wuhan, són ja 75.465 els casos confirmats i 2.236 les morts fins aquest moment. La pandèmia comença a preocupar Corea del Sud, que n'ha anunciat 52 nous casos; la xifra total d'infectats ascendeix fins a 150.

En matèria macro, aquest divendres es coneixerà el PMI manufacturer de febrer i la venda d'habitatges existents. A més, tindrà lloc el discurs de la governadora de la Fed, Brainard.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex elimina les caigudes i cotitza pla gràcies a les seves energètiques i Inditex. A Àsia, les borses han tancat amb resultats mixtes, amb la Xina en verd i Corea en vermell.

Noticias relacionadas

contador