traders-wall-street-marches-bourse
38.085,80
  • -
  • -

Wall Street continua a la seva. Els índexs nord-americans cotitzen amb lleugeres pujades i reprenen els màxims històrics després de l'aturada nadalenca. El poc volum de negociació i la calma tornaran a regnar una vegada més al parquet novaiorquès, en una jornada durant la qual no hi ha indicadors macroeconòmics de referència.

"L'actual narrativa de les borses segueix sent la mateixa que dilluns i probablement romandrà sense canvis durant la resta del 2019", sostenen els experts de Vital Knowledge. "Els inversors tornaran el gener i es trobaran un mercat complaent", profetitzen.

L'inversor segueix, a més, esperant notícies de la guerra comercial. El president nord-americà, Donald Trump, també ha posat el mode vacances aquesta setmana. Poca novetat se sap sobre el conflicte aranzelari entre les dues majors economies del món. Les mirades ja se centren durant les primeres setmanes de gener, quan té previst segellar l'acord de fase u.

Al mercat de matèries primeres, el petroli escala fins a màxims de fa tres mesos a la calor d'aquest optimisme comercial i l'esperança que l'OPEP no suavitzi les seves retallades productius. En concret, el barril West Texas cotitza a aquestes hores amb una pujada del 0,5% per situar-se per sobre dels 61 dòlars.

Per la seva banda, al mercat de divises, l'euro s'aprecia lleugerament i es canvia per 1,1095 dòlars. I al mercat de deute, la rendibilitat del bo nord-americà a deu anys cau fins a l'1,9%, mentre que la del bo a dos anys descendeix a l'1,63% i la del de tres mesos repunta al fins a l'1,59%.

Noticias relacionadas

contador