ep amp- mediaset lograbeneficio531 millonesmarzomantiene resultado respectomismo periodo2018
MEDIASET - Archivo
2,89€
  • -0,13€
  • -4,24%

Mediaset ha estat la pitjor companyia de l'IBEX durant la sessió d'aquest dilluns. Les accions del grup de comunicació han retrocedit un 2,39%, fins als 6,286 euros, després d'un informe de Goldman Sachs, en què tornava a cobrir aquest valor i recomanava vendre'l. A més, ha rebaixat el seu preu objectiu un 13%, fins als 6,14 euros.

El banc nord-americà també ha tornat a donar la seva opinió sobre Atresmedia, amb una recomanació de mantenir, tot i que la tisorada al preu objectiu de les seves accions ha estat més gran que en les dels seus competidors, amb una retallada del 35% enfront de l'anterior preu, que el situen als 4,55 euros. Tot i això, aquest preu es manté per sobre dels 4,204 euros en què ha tancat aquest dilluns després de caure un 3,8%.

Goldman Sachs considera que el sector té per davant un procés de consolidació que beneficiarà les empreses de classificats, entre els quals es troba Infojobs i Idealista. Però qualsevol moneda té la seva cara i la seva creu. En aquest cas, la part negativa és per als mitjans de comunicació, per als quals el banc nord-americà es mostra "escèptic".

El 2019, Mediaset s'ha revalorat un 14,5% a l'IBEX després de ser un dels pitjors valors de l'any passat i el conjunt del mercat li atorga un preu objectiu de 6,88 euros, segons les dades de FactSet. Per la seva banda, Atresmedia cedeix un 3,6% en el conjunt de l'any i els analistes consideren que les seves accions valen una mitjana de 5,11 euros.

Noticias relacionadas

contador