mediaset espa a sede 2
Mediaset
2,89€
  • -0,13€
  • -4,24%

Mediaset puja aquest dilluns un 3% a l'IBEX i és en un dels millors valors del selectiu, després que JP Morgan, UBS i Barclays hagin millorat el seu preu objectiu. A més, Atresmedia s'ha contagiat del sentiment que predomina sobre Mediaset i les seves accions pugen més d'un 4% al Mercat Continu.

  • 4,43€
  • 0,18%

JP Morgan ha elevat el preu objectiu de Mediaset Espanya des dels 6,90 euros anteriors fins als 7,10 euros, i, a més, li dona un potencial de revaloració del 6%. Per la seva banda, els experts d'UBS també eleven la seva qualificació del grup de Telecinco i pugen la seva valoració des dels 7,4 euros als 7,6 euros per acció, amb un potencial del 13%. Barclays també ha elevat el seu preu objectiu dels títols de Mediaset, que ara valora en 7,5 euros davant els 6,85 euros anteriors, xifra que significa un recorregut alcista de l’11,5%.

Totes aquestes millores han provocat la pujada dels títols de Mediaset, que actualment cotitzen als 7 euros. I, a més, ha arrossegat Atresmedia, que s'ha convertit en un dels millors valors del Mercat Continu malgrat que per a aquest grup de comunicació les valoracions han empitjorat. JP Morgan ha retallat el preu dels títols de la companyia amb seu a Sant Sebastià dels Reis (Madrid), que ha rebaixat fins als 5,25 euros enfront dels 5,50 euros en què la valorava anteriorment. Els analistes d'UBS han castigat Atresmedia amb una rebaixa des dels 6 euros fins als 5,4 euros. No obstant això, la bona notícia és que tots dos bancs d'inversió el segueixen veient potencial del 20% i del 17%, respectivament, cosa que ha ajudat a sustentar la pujada de les seves accions en borsa, que cotitzen actualment als 4,81 euros.

Els canvis de recomanació sobre els dos valors es produeixen uns dies després que les companyies presentessin els seus resultats de 2018. La primera en fer-ho va ser Mediaset, que va guanyar 200 milions l'any passat, xifra que suposa el seu millor benefici en deu anys. Atresmedia, per la seva banda, va registrar un benefici de 88,2 milions el 2018, un 37,9% menys.

Noticias relacionadas

contador